שף/ית - סו שף/ית לחברת קייטרינג | מעברים נגב מערבי

שף/ית - סו שף/ית לחברת קייטרינג

שף/ית - סו שף/ית לחברת קייטרינג

16/05/2019
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

ניהול מטבח וצוות מטבח
ניהול תהליכי עבודה
תפעול מטבח כולל ציוד ורכש

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

שנתיים ניסיון לפחות כשף בתחום המוסדי- חובה.
ניסיון בניהול צוות עובדים- חובה.
יחסי אנוש מעולים
 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור