מבקר/ת איכות לחברת ביו־טכנולוגיה ישראלית בתחום המזון | מעברים נגב מערבי

מבקר/ת איכות לחברת ביו־טכנולוגיה ישראלית בתחום המזון

מבקר/ת איכות לחברת ביו־טכנולוגיה ישראלית בתחום המזון

25/02/2019
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
מקצוע: 
מבקר/ת איכות
תאור תפקיד: 

אחריות על תחום בקרת איכות במפעל עיבוד מזון,  שותפות לתהליך הטמעת מערכת האיכות בחברה.

תחומי אחריות עיקריים:

  1. בדיקה, בחינה ואישור חומרים בתהליכי הייצור ולמוצר הסופי תוך עמידה בתקנות האיכות.
  2. מעקב ובקרה אחר ציוד ומכשור.
  3. כתיבת הוראות עבודה וביצוע בקרה אחר יישומן.
  4. דיווח חריגים.
  5. קידום תהליכי איכות במפעל, כולל ביצוע הדרכות.
  6. עבודה תוך ממשק עם מחלקות שונות בארגון ומחוצה לו.
  7. מתן מענה ללקוחות. 
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

דרישות התפקיד:

  1. השכלה בתחומי הביולוגיה/מדעי החיים/כימיה.
  2. ניסיון בתפקיד בקרת איכות בחברה בתחום המזון – יתרון משמעותי.
  3. הכרות עם תקני איכות – יתרון משמעותי.
  4. שליטה טובה בעברית ואנגלית (קריאה, כתיבה ודיבור).
  5. שליטה מלאה בתוכנות Office.
  6. יכולת עבודה עצמאית, ראייה תהליכית.
  7. אחריות, יכולת עבודה מסודרת ומדויקת.
  8. יכולת תקשורת טובה עם ממשקים מגוונים.
השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור