מנהל/ת בטיחות מזון מפעלי
מנהל/ת בטיחות מזון מפעלי
25/07/2024תחום:
ייצור ותעשייה
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
טכנולוג/ית מזון
תאור תפקיד:
מפעל מזון מוביל באזור השפלה מגייס מנהל/ת בטיחות מזון.
במסגרת התפקיד:
ניהול צוותי HACCP מפעליים
הובלת תהליכים חדשים ושינויים מהיבט בטיחות מזון כולל הכנסה של חומרי גלם ומוצרים
הכנת תוכנית דיגום מפעלית
ניהול אירועי בטיחות מזון בשטח וניתוח חריגות הכולל פעולות מתקנות .
אחריות על תוכניות הניקיון
אחריות על הכנה וליווי מבדקים על ידי גופים חיצוניים.
חניכה בתחום בטיחות מזון.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
תואר ראשון בתחום המדעים - חובה
ניסיון בתחום- חובה
ראש גדול, יצירתיות , נכונות לעבודה בסביבה דינמית מעניינת ומשתנה .
אנגלית ברמה גבוהה (קרוא וכתוב)
* משרה מס׳ #358489 מיועדת לגברים ונשים כאחד
השכלה נדרשת:
תואר ראשון
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור