מנהל/ת משמרת תפעולית למפעל מזון | מעברים נגב מערבי

מנהל/ת משמרת תפעולית למפעל מזון

מנהל/ת משמרת תפעולית למפעל מזון

10/10/2024
תחום: 
טכנאים / הנדסאים
ייצור ותעשייה
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
אחראי/ת משמרת
תאור תפקיד: 

למפעל מזון מוביל ומצליח
דרוש/ה מנהל/ת משמרת תפעולית
תיאור תפקיד:
ניהול המשמרות על פי נהלי המפעל ואחריות על העובדים בהתאם לדרישות ולנהלי האיכות והבטיחות
אחריות על יצירת סביבת עבודה בטיחותית באמצעות –הדרכות, סקר סיכונים, דיווח כמעט ונפגע, טיפול במפגעים, ניתוח אירועי בטיחות, תצפיות
יישום מדיניות לשמירת איכות ובטיחות המוצר
חניכת עובדים במהלך המשמרות
טיפול באירועים חריגים, זיהוי מקור החריגה
ניהול שגרות – עמידה בת.ע, ניוד וניתוב עובדים בהתאם לצורך, קשר רציף מול הנהלת הייצור
תפעול צוותי חירום – במהלך המשמרת
ביצוע תורנות מנהל/ת תורן במשמרות
מיקוד בתוצאות, יוזמה, פרואקטיביות

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

טכנאי/ת / הנדסאי/ת - יתרון
ניסיון ניהולי – חובה (מהתעשייה)
ניתן להשתמש בהסעות / או הגעה באופן עצמאי
נכונה לעבודה במשמרות צהריים ולילה בלבד (ניתן גם בוקר אם יש מועמד שמעוניין)
משמרת צהריים: 15:30-23:30
משמרת לילה: 23:30-06:30
* משרה מס׳ #419682 מיועדת לגברים ונשים כאחד

השכלה נדרשת: 
טכנאי/ת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור