טבח/ית סלטים לענף המזון בקיבוץ בארי | מעברים נגב מערבי

טבח/ית סלטים לענף המזון בקיבוץ בארי

טבח/ית סלטים לענף המזון בקיבוץ בארי

07/03/2017
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

העבודה היא גם בימי שישי, מ 6:00 עד 10:30
 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

הכנת סלטים טריים ומגוונים לסועדי הקיבוץ
יתרון לניסיון בטבחות
 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
שעות עבודה: 
6:00 עד 15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור