דרוש.ה מנהל.ת מטבח
דרוש.ה מנהל.ת מטבח
15/05/2025תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת עבודה
תאור תפקיד:
ניהול תקציב ומלאי.
ניהול צוות בישול ולוגיסטיקה.
עבודה מול ספקים.
פיקוח ואכיפה בכל הנוגע לניקיון ובטיחות בעבודה ע"פ נהלי הנום.
ניהול תהליך מקרת איכות מזון ועבודה צמודה מול משרד הבריאות.
הכנת תפריטים שונים ע"פ הדרישות הרפואיות ומקצועניות של מחלקות הכפר.
אחריות לחלוקת האוכל למחלקות הנפר.
אחריות על ציוד המטבח,תקינות וטיפול בתקלות.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
תואר אקדמי רללונטי.
נסיון קודם בניהול מטבח וסדי-חובה.
הכרת "קשתהמרקמים"-יתרון.
ניסיון בניהול רכש ומלאי בתחום מזון -חובה.
יכולת עבודה בצוות-חובה.
שליטה בתוכנית אופיס-חובה.
הכרת מערכת פריוריטי או מערכות דומות.
יכולת עבודה תחת לחץ, דייקנות ויחסי אנוש מעולים.
משרה מלאה.
כפיפות למנהל תפעול ורכש.
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.