עובד/ת למזנון בשרי עם אלכוהול | מעברים נגב מערבי

עובד/ת למזנון בשרי עם אלכוהול

עובד/ת למזנון בשרי עם אלכוהול

19/05/2025
תחום: 
מתאים לסטודנטים/יות
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
עובד/ת כללי
תאור תפקיד: 

פודטראק צעיר ודינמי שפועל במכללת ספיר, ומגיש מנות בשריות כמו שניצל וצ'יפס, נקניקיות בלחמנייה, בירות קרות ועוד.

המקום מוכר בעיקר בקרב סטודנטים ומבוסס על שירות מהיר, אוכל טעים ואווירה כיפית וקלילה.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

✔ אחריות ורצינות
✔ מוסר עבודה גבוה
✔ זמינות לעבודה מידית

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
מתאים גם לסטודנטים
עבודה זמנית
שעות עבודה: 
09:00-17:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.